Împlinește-ți visul de a călători, explorează destinații extraordinare și creează amintiri memorabile în călătoriile tale de neuitat alături de noi.

Sus
Image Alt

Echipa

Fă cunoștință cu echipa noastră de experți în turism

Rolul nostru este de a înțelege dorințele turiștilor noștri, de a plănui și organiza cu atenție toate călătoriile lor ca și cum ar fi ale noastre. Ne cunoaștem bine clienții, cine sunt cu adevărat, ce își doresc cel mai mult de la vacanțe și îi ajutăm să aleagă cea mai bună destinație pentru ei. Apoi, călătorim virtual alături de ei la fiecare pas, le oferim suport constant oricând au nevoie de noi astfel incat sa nu se simta niciodata singuri sau pe cont propriu.

elena

Elena

General Manager

Expert în călătorii, antreprenor și explorator, o visătoare devenită călătoare, care a realizat că pasiunea pentru descoperirea locurilor îndepărtate, a culturilor colorate și a oamenilor diferiți, este menită a fi împărtășită și cu alții. Călătoriile sunt, de departe, cea mai mare sursă de fericire și motivație în fiecare zi.

alexandru 1

Alex

Contracting Manager

Pasiunea mea pentru călătorii a fost mereu un factor important care a ajutat în alegerea destinațiilor vizitate, astfel încât fiecare trip să cuprindă cât mai mult din ceea ce oferă locurile care „m-au primit cu brațele deschise”. Am ales să împart experiențele mele și cu voi, oameni curioși să descoperiți acesta lume.

raluca

Raluca

Exotic Brand Ambasador

Sunt persoana din spatele conceptului Travel Arhitect, care a luat naștere datorită pasiunii mele pentru călătorii, dar și dorinței de a ajuta persoanele care își doresc să meargă în călătorii personalizate și de neuitat.

veronica

Veronica

Exotic Brand Ambasador

Călătoriile pentru mine înseamnă o poartă către nou, mă învață să fiu mai toleranță, să apreciez mai mult micile beneficii de care mă bucur, fără să fiu conștientă de asta. Îmi doresc să descopăr lumea minunată în care trăim.

oana

Oana

Exotic Brand Ambasador

Am ajuns să creez itinerarii și pachete de travel personalizate din drag de oameni și călătorit. Și știi probabil deja, orice lucru pe care îl faci cu drag și din pasiune e un lucru în care pui suflet și foarte multă atenție.

Cariera ta

în turism

Ambasador Exotic Travels

Programul este creat cu scopul de a oferi pasionaților de turism și călătorii șansa să învețe să devină consultanți de travel. Apoi, noi le oferim invitația să lucreze alături de noi, din orice colț al lumii. Sună interesant?

You don't have permission to register
Deschide WhatsApp
💬 Ai nevoie de ajutor?
Contactează-ne pe WhatsApp!
Salut!
Cum te putem ajuta?