Împlinește-ți visul de a călători, explorează destinații extraordinare și creează amintiri memorabile în călătoriile tale de neuitat alături de noi.

Sus
Image Alt

Veronica

„Călătoriile pentru mine înseamnă o poartă către nou, mă învață să fiu mai toleranță, să apreciez mai mult micile beneficii de care mă bucur, fără să fiu conștientă de asta.”

veronica

Salut, sunt Veronica!

Travel ambassador și noul tău partener în ale călătoriilor 🙂 Declicul s-a produs în anul 2016 când am călătorit pentru 3 săptămâni prin Thailanda și Cambodgia. A fost o experiență ce mi-a deschis ochii, de genul acela care te schimbă și îți schimbă ideea despre călătorit. Eram pentru prima dată atât de departe de casă și cu toate astea nu simțeam că nu aparțin locului sau că nu mă integrez în peisaj, experiență unei culturi, a unei clime, a unei gastronomii total diferite au trezit în mine poftă de a vedea, de a cunoaște și a încerca mai multe. Călătoriile pentru mine înseamnă o poartă către nou, mă învață să fiu mai toleranță, să apreciez mai mult micile beneficii de care mă bucur, fără să fiu conștientă de asta. De la plajele idilice din Thailanda și Zanzibar, la forfota și haosul din Istanbul și Bangkok, la targurile din țările arabe pentru care îți trebuie nervi țări, la apropierea de oamenii din Cuba, toate m-au făcut să îmi doresc și mai mult să descopăr lumea asta minunată în care trăim.

Vrei o cariera in turism?

You don't have permission to register
Deschide WhatsApp
💬 Ai nevoie de ajutor?
Contactează-ne pe WhatsApp!
Salut!
Cum te putem ajuta?