Împlinește-ți visul de a călători, explorează destinații extraordinare și creează amintiri memorabile în călătoriile tale de neuitat alături de noi.

Sus
Image Alt

Raluca

„Vreau ca la întoarcerea acasă, atunci când închid ochii, să simt mirosul, zumzetul și pulsul țării în care am fost. Asta vreau să simți și tu!”

raluca

Salut, sunt Raluca!

De mic copil mi-a plăcut să călătoresc și majoritatea amintirilor frumoase pe care le-am până în momentul de față sunt legate de călătoriile în jurul lumii. Călătoria în sine, experiența adusă de aceasta, oamenii pe care i-am întâlnit în drumul meu, locurile și autenticitatea acestora, vibe-ul și cultura fiecărei țări, toate acestea m-au ajutat să fiu omul care sunt astăzi. Pentru mine o vacanță nu aduce cu ea doar relaxare, sunt adepta explorării în totalitate a locurilor în care ajung. Vreau ca la întoarcerea acasă, atunci când închid ochii, să simt mirosul, zumzetul și pulsul țării în care am fost. Asta vreau să simți și tu!
Salut! Sunt Raluca. De meserie inginer și de dorință traveler. Sunt persoana din spatele conceptului Travel Arhitect, care a luat naștere datorită pasiunii mele pentru călătorii, dar și dorinței de a ajuta persoanele care își doresc să meargă în călătorii personalizate și de neuitat.

Vrei o cariera in turism?

You don't have permission to register
Deschide WhatsApp
💬 Ai nevoie de ajutor?
Contactează-ne pe WhatsApp!
Salut!
Cum te putem ajuta?