Împlinește-ți visul de a călători, explorează destinații extraordinare și creează amintiri memorabile în călătoriile tale de neuitat alături de noi.

Sus
Image Alt

Cine suntem

Despre o echipă cu drag de oameni și călătorii

Din călători pasionați am devenit firesc și natural profesioniști în turism după mai bine de 20 de ani de descoperit lumea. Împreună formăm Exotic Travels, o agenție de turism touroperatoare de tip boutique specializată în planificarea și organizarea de vacanțe exotice în destinații precum Asia de Sud-Est, Oceanul Indian, America Centrală și de Sud și Orientul Mijlociu. Îți propunem planuri de călătorie 100% testate de noi, perfect adaptate să reflecte personalitatea și așteptările turiștilor noștri.

a

Destinații Exotice

Planificăm atent și ne ocupăm de întreaga parte logistică a unei călătorii: rezervari zboruri, transferuri, cazări și activități în destinații exotice 100% testate de noi. Descoperim locuri noi, “off the beaten track”, încercăm experiențe pe pielea noastră și recomandăm doar ce trece de filtrul nostru extrem de critic. Și ne mândrim cu asta.

support

Consiliere & Suport clienți 24/7

Ești pregătit să pleci în aventură ? Căci în 72 de ore de când ne contactezi vei avea planul complet pentru vacanța ta. Îți oferim asistență dedicată înainte și în timpul călătoriei unde îți va răspunde mereu cineva și nu o căsuță vocală ce te pune în așteptare. Experiență completă și fără stres de la „Bună ziua, aș vrea să plec în….” la „Ne-am întors acasă, a fost uimitor!”

a

Hoteluri de 4* și 5*

Selecționăm atent unitățile de cazare propuse pentru un raport calitate/preț optim. Pentru noi un hotel nu e doar un loc în care petreci noaptea și atât. Experiența călătoriei nu înseamnă doar să punctezi obiective, iar locul unde dormi doar un punct de plecare și atât. Hotelul, și implicit camera în care te vei odihni, dă tonul vacanței. Te poate face să te simți binevenit, liniștit, confortabil și ca acasă. Iar dacă ne facem treaba bine, chiar mai confortabil decât acasă.

a

Turism Responsabil

Dincolo de explicațiile elaborate și etichete verzi, noi ne dorim sa atragem atenția asupra unui altfel de turism decât cel de masa. Viziunea noastră este promovarea turismului cu grijă și amprentă blândă asupra mediului și cu impact pozitiv în comunitățile locale din destinațiile îndrăgite de noi.

Misiunea & Viziunea Exotic Travels

Misiunea noastră este să contribuim la o lume mai bună prin călătorii. Astfel, alcătuim pachete personalizate celor dornici să exploreze destinații exotice și culturi îndepărtate, în care devin din simpli turiști, adevărați călători, exploratori cu respect și drag de locurile noi descoperite. Iar cand se întorc acasa, se întorc mai relaxați, mai buni, mai recunoscatori pentru viata si oameni.

În același timp, viziunea noastră pe termen lung este să avem un impact pozitiv la conservarea naturii și susținerea reală a comunităților locale din destinațiile iubite și promovate de noi. Încurajăm interacțiunea cu oamenii destinației, restaurante și locații administrate de localnici și familiile lor și excursii opționale cu un impact benefic pentru comunitățile gazdă.

patrimoniu
ai impact

Fii responsabil

pentru tine și cei din jur

Turism responsabil si sustenabil

Vezi aici ce înseamnă turism responsabil și sustenabil și cum putem fiecare din noi să contribuim la un viitor care ajutăm la conservarea naturii și susținem diversitatea culturală.

Descoperă farmecul local din destinațiile 100& testate de noi

You don't have permission to register
Deschide WhatsApp
💬 Ai nevoie de ajutor?
Contactează-ne pe WhatsApp!
Salut!
Cum te putem ajuta?