Împlinește-ți visul de a călători, explorează destinații extraordinare și creează amintiri memorabile în călătoriile tale de neuitat alături de noi.

Sus
Image Alt

Oana

„Știu că de cele mai multe ori când cumpărăm un serviciu sau începem o colaborare, nu o facem cu brandul, ci cu omul din spatele lui!”

oana

Salut, sunt Oana!

Travel expert și full-time traveler. 😁 Am ajuns să creez itinerarii și pachete de travel personalizate din drag de oameni și călătorit. Și știi probabil deja, orice lucru pe care îl faci cu drag și din pasiune e un lucru în care pui suflet și foarte multă atenție.
Înainte de a te ajuta să ajungi în orice loc de pe planeta aceasta mi-ar plăcea să știu care e sentimentul pe care îl cauți, ce anume ți-a plăcut în călătoriile și destinațiile de până acum, care îți sunt dorințele, așteptările? Sunt extrem de multe detalii care fac diferența și le vom discuta împreună pe îndelete pentru a creiona vacanța pe care ți-o dorești. Știu că de cele mai multe ori când cumpărăm un serviciu sau începem o colaborare, nu o facem cu brandul, ci cu omul din spatele lui. Dacă îți dorești să ne cunoaștem ceva mai bine, pe mine mă găsești pe Instagram unde adesea împărtășesc o mulțime de povești inspirate de locuri și oameni. ♡

Vrei o cariera in turism?

You don't have permission to register
Deschide WhatsApp
💬 Ai nevoie de ajutor?
Contactează-ne pe WhatsApp!
Salut!
Cum te putem ajuta?